Nasi ganja

nasi ganja Azuanzahdicom was down for 2 days due to some miscommunication with my hosting provider regarding the renewal process thankfully it’s all has been sorted out and i’m now back in the blogoworld and continuing on with a blogpost on my quick 5-hours ipoh trip thanks to fly2ipohcom (read my .

Nasi ganja ipoh 9,212 likes 226 talking about this 23,092 were here the famous nasi ganja in ipoh. The nasi kandar here is so mouthwatering people keep calling it “nasi ganja” as its nickname, which literally means “cocaine rice” even a friend of mine from penang told us that his uncle who is a dignitary allegedly had his driver drive down to ipoh from penang in search for the nasi kandar. Law-abiding singaporeans will know that there is no ganja in the nasi ganja, also known as nasi vanggey a man joins a mural for lunch at one of the shady lorongs. ''umno ni tak fikir panjang'' mengejutkan zaharin mohd yasin dedah ini bakal berlaku pada umno-pas - duration: 11:13 dramaone 27,904 views new. Restoran best di ipoh untuk pekena nasi ganja yang sangat popular di kalangan orang setempat restoran ini telah bertapak sejak tahun 1960 an & sgt popular.

nasi ganja Azuanzahdicom was down for 2 days due to some miscommunication with my hosting provider regarding the renewal process thankfully it’s all has been sorted out and i’m now back in the blogoworld and continuing on with a blogpost on my quick 5-hours ipoh trip thanks to fly2ipohcom (read my .

Read our experiences at ipoh's famous nasi ganja which is situated in jalan yang kalsom, ipoh this dish literally translates to cannabis rice, which is very misleading. On a random occasion, we spotted this stall bearing the banner nasi ganja at sungai ara town initially we thought it is a marketing gimmick to replicate the renowned nasi ganja in kedai kopi yong suan, ipoh, but this stall actually possess their very own identity. Kawan ajak g makan nasi ganja pemes katanya tapi kedai tu dalam kedai cina tp bukan kedai cina kedai mamak dia sewa dalam kedai cina reply delete.

Masa ni first time kami ke restoran ni untuk rasa the original nasi ganja masa mummy outstation ke ipoh dulu bawak babah, zahra, mak mertua dan arwah bapa mertua kami hanya sempat merasa nasi vanggey je sebab nasi ganja bukak sampai petang jer. Restoran nasi ayam masak merah, popularly referred to as “nasi ganja”, at jalan yang kalsom, ipoh reopened for business on monday, november 18, three days after a close-down order for “preparing food in an unhygienic environment”. Sedap dan murah dengan hidangan nasi, ayam dan sayur cuma pada harga rm480, pelanggan sudah boleh menikmati nasi kandar di restoran perniagaan nasi kandar ayam merah atau lebih dikenali ‘nasi ganja’ di ipoh yang diakui keenakkan rasanya dua faktor itu merupakan rahsia ‘nasi ganja’ bukan . Nasi ganja ipoh kedai kopi yong suan best street food in penang | traveloka travel guide (2018) terbaik cara manager bank handle customer perangai macam ni. Nasi vanggey: nasi ganja - see 176 traveler reviews, 77 candid photos, and great deals for ipoh, malaysia, at tripadvisor.

Sebab si nombor lima tak sihat, saya masak yg senang jeterus terpikir nak buat nasik kuning nimasa belajar kat perlis dulu, depa panggil nasik kuning ni nasik ganjamakan dgn ayam goreng dan kuah kari, kalau takmau kari, ayam masak merah pun boleh. Inilah resepinya nasi ganja istimewa dari saya untuk semua teman teman fb dan followers saya sekali mkn anda pasti akan teringat ringat dah ketageh nk mkn lg . Nasi kandar yong suan, also known as nasi ganja is a popular nasi kandar in ipoh price is reasonable and service is quick queue is only for take away.

Nasi ganja

nasi ganja Azuanzahdicom was down for 2 days due to some miscommunication with my hosting provider regarding the renewal process thankfully it’s all has been sorted out and i’m now back in the blogoworld and continuing on with a blogpost on my quick 5-hours ipoh trip thanks to fly2ipohcom (read my .

While the official name of the restaurant is nasi kandar ayam merah, the locals nicknamed it “nasi ganja” due to its addictiveness despite the nickname, fret not as there are no marijuana used in any of the ingredients. See 99 photos and 13 tips from 1096 visitors to nasi ganja power and awesome. The day i went to this coffee shop as a little kid, i vividly remember that i refused to eat ‘nasi ganja’ because i thought it contained a legit ‘ganja’ or marijuana. Restoran nasi kandar nasi ganja ipoh di arahkan tutup serta merta selama 14 hari kerana menjual makanan yang tidak bersih yang boleh mendatangkan bahaya kepada kesihatan orang awam.

  • Uolls pernah dengar nasi ganja eh bukan nasi yang taruk ganja dadah syabu bagai tuhaku pikirin nasi ganja diambil nama sempena keganjaan serta kekusyukkan menikmati nasi sampai tak mau berenti.
  • Jalal nasi kandar dianggap sebagai nasi ganja di perlis restoran ini tidak menyajikan lauk pauk yang terlalu banyak tetapi hanya lauk pauk asas nasi kandar seperti ayam goreng, sotong, udang, daging, telur dan juga sedikit sayuran seperti bendi dan kobis.

Just a humble staple of rice, curries, chutney and a piece of fried chicken but yong suan nasi kandar packs in the crowds daily and is famous well beyond little ipoh town. Minggu lepas saya balik ipoh dan seorang rakan saya membawa saya pekena nasi ganja lokasi adalah di dalam kedai kopi cina di jalan yong kalsum. Raihan nasi kandar’s specialty dish is the deep fried chicken / ayam goreng berempah fried on-the-spot and topped with the famous “ganja” which is actually deep fried bits flavoured with ‘rempah’ or spices from penang.

nasi ganja Azuanzahdicom was down for 2 days due to some miscommunication with my hosting provider regarding the renewal process thankfully it’s all has been sorted out and i’m now back in the blogoworld and continuing on with a blogpost on my quick 5-hours ipoh trip thanks to fly2ipohcom (read my . nasi ganja Azuanzahdicom was down for 2 days due to some miscommunication with my hosting provider regarding the renewal process thankfully it’s all has been sorted out and i’m now back in the blogoworld and continuing on with a blogpost on my quick 5-hours ipoh trip thanks to fly2ipohcom (read my . nasi ganja Azuanzahdicom was down for 2 days due to some miscommunication with my hosting provider regarding the renewal process thankfully it’s all has been sorted out and i’m now back in the blogoworld and continuing on with a blogpost on my quick 5-hours ipoh trip thanks to fly2ipohcom (read my .
Nasi ganja
Rated 4/5 based on 48 review
Download